miercuri, 13 ianuarie 2010

C + M = F






3 comentarii:

Androidu spunea...

Pentru ca pozele astea nu au nici un comentari, iti fac eu unul. De fapt nu e comentariu, e leapsa, pe care probabil o sa o ignori, pentru ca nu face obiectul siteului tau. Dar totusi ti-o dau, ca sa fie data, iar eu linistit. Cauta asadar pe http://androidpage.blogspot.com si ia-ti de acolo leapsa. Sa Traiesti. Apropo...buna ideea cu fotografia ;)

Teodora spunea...

Stiam eu ca da bine in poze Catalina, da' nici chiar asa ;)
Superbe pozele! Cum sa fac sa vad si variantele color? :d

Studio Binar spunea...

multumesc ptr aprecieri ,o sa incerc sa raspund pe rand :
1 androidul , cred ca ne cunoastem ,nu stiu cine esti , si cred ca poate e la mijloc vreo persoana de sex feminin... cine stie
2 teodora , catalina chiar daca nu stiai in imagini vb ochii , sau cel putin asa tind sa cred . in acest sens ochii catalinei in aceasta instanta erau puternic incalziti de si anume " mihai nu stiam ca stii sa joci sah " asa ca iti multumesc pentru aprecieri dar acestea nu ar trebui sa ajunga la mine ci la mihai pentru efortul depus,chiar si fiind dezimvolt.
in concluzie exista 2 metode in face rost de imaginile color : 1 de la mine , dar dupa cum nu stii cateodata pot fi f neserios nu promit nimic . 2 de la catalina dar o sa ai o versiune ne-editata,ceea ce nu recomand plus nu sint .jpg sint .nef .
multa vorba saracia omului


va recomand sa stati cu refresh pe site macar 1 data pe sapt . o zi superba va doresc.